sâmbătă, 6 august 2011

Despre closti, pui si alte lighioane

Transmitem in direct de la fata locului. Corespondentul nostru, Puisor Cucurigescu este cu noi si ne va povesti cum decurg ostilitatile. Puisor, ai legatura.
Puisor Cucurigescu: "Multumesc, Andreea. Ne aflam chiar in mijlocul lucrurilor, printre cotcodaceli, piuituri, doine si alte strigaturi. Va informam ca si closca talibanca si cea educata si-au abandonat puii de vreo doua saptamani si s-au intors in poiata, continuand sa aiba un comportament similar. Motivele pentru care cele doua mame au devenit denaturate sunt variate. De exemplu, in cazul clostii talibance s-au inregistrat in cusca fenomene paranormale, sub forma de oua. Dupa aparitia oualor, closca s-a speriat de moarte pentru ca nu stia cum de s-a intamplat asa o nenorocire. Cum sa se oua tocmai ea? Intr-un final, a ouat cateva zile la rand iar stapanii au luat decizia de a o trimite in poiata pentru ca si asa  ninja-puii pe care i-a crescut sunt complet needucati si e musai sa se domesticeasca. Asa a plecat prima closca inapoi in poiata. In cazul celei de-a doua closti, desi o doamna foarte educata, lucrurile n-au stat foarte diferit. Se cocota zilnic pe hranitoare si de acolo sarea pe prispa si tuuup in gradina de zarzavaturi. S-au impus masuri rapide pentru ca-i trecuse cheful de crescut pui si orice fel de instinct matern. Asa ca, imediat a fost transferata si ea in poiata.


Astazi insa pentru puii celor doua closti a fost o zi importanta. Pentru ore bune, toate generatiile de pui au iesit la aer. Unii direct pe iarba, in cusca special amenajata si cei mai mici, in cutie, dar afara, aspect foarte important, de altfel.


Din cauza unei retele de toata jena ( o stiti voi, aia cu V), internetul nostru este deficitar si nu putem in ruptul capului mai multe poze. Vom fi obligati deci sa asiguram un update la acest post. Revenim.

2 comentarii:

  1. pai dar abia asteptam sa reveniti. cunoastem reteaua, avem si noi in dotare. ne submineaza creativitatea.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Cristina, am reusit intr-un final apoteotic sa postam cele trei poze. Cu toate astea, din cauza de umplut de nervi folosind reteaua lui peste prajit cred ca ne vom muta cat de curand la concurenta.

    RăspundețiȘtergere